
Conserveren is een manier om voedsel langer houdbaar te maken. Ongewenste micro-organismen (bacteriën, schimmels, gisten, virussen) worden gedood of er wordt voor gezorgd dat ze niet groeien. Hierdoor bederft het voedsel minder snel en worden mensen minder snel ziek.
-
Gülcan Witte Bonen 580ml € 1,05
-
Gülcan Kikkererwtenblik 425g € 0,69
-
Akfa Tomatenpuree 830g
€ 1,99€ 1,79 -
Sahar Tomatenpuree Pot 680g € 1,95
-
Tukas Tomatenpuree 350g € 1,29
-
Sahar Tomatenpuree 340g € 1,10
-
Tukas Paprika Pasta 700g € 1,45
-
Setalkel Hummus 400g € 0,69
-
Ahi Köy Olijven Zwart 700g € 4,25
-
Gülcan Tahin 300g
€ 2,39€ 2,09 -
Namli Kipworst 250g € 1,69
-
Gulcan Kipworst 250g € 1,69
-
-