Conserveren is een manier om voedsel langer houdbaar te maken. Ongewenste micro-organismen (bacteriën, schimmels, gisten, virussen) worden gedood of er wordt voor gezorgd dat ze niet groeien. Hierdoor bederft het voedsel minder snel en worden mensen minder snel ziek.

-
Gülcan Witte Bonen 580ml
€ 1,05€ 0,99 -
Akfa Tomatenpuree 830g € 2,15
-
Sahar Tomatenpuree Pot 680g € 1,95
-
Tukas Tomatenpuree 350g € 1,29
-
Sahar Tomatenpuree 340g € 1,10
-
Tukas Paprika Pasta 700g € 1,45
-
Setalkel Hummus 400g € 0,69
-
Burcu Geroosterde Paprika 560g
€ 1,99€ 1,19 -
Ahi Köy Olijven Zwart 700g € 4,25
-
Burcu Tahin 550g € 3,75
-
-
Gulcan Kipworst 250g
€ 1,69€ 1,59 -
Namli Kipworst 250g € 1,69